14:00

KS Bandy

Referat: Villa Lidköping BK - KS Bandy

Tuff bortamatch mot Villa för KS!

KS hade två raka segrar mot Mölndal inför dagens match mot Villa Lidköping som leder elitserien överlägsen stil. Matchen blev precis så tuff för KS som man kunde förutspå och redan efter 13 minuter stod det 3-0 till Villa. Därefter kom en period med många Villahörnor men ingen som resulterade dock fortsatte Villa att trycka på och skapade en straff efter 23 minuter. Sana Gustafsson sköt straffen men Hanna Liw i KS målet gjorden en fin räddning. Därefter avtar den värsta anstormningen från Villa en stund men innan halvleken är slut har Villa ändå ökat på sin ledning till 6-0.
KS inleder andra halvleken bra men det tar inte så lång tid innan det lossnar ordentligt för Villa och de kan göra 4 mål på 8 minuter fram till 10-0. KS visar ändå stundtals prov på fint försvarsspel men tappar för ofta boll på mittplan i sin speluppbyggnad vilket gör att Villa får lite för många enkla mål. Innan slutsignalen ljuder har Villa fastställt siffrorna till 14-0.
Hanna Liw gör det bra i målet och gör flera fina räddningar men har en otacksam uppgift mot ett Villa som visar att de är seriens absolut bästa lag. Det är bara för KS tjejerna att ladda om inför nästa helg då väntar dubbelmöte mot Skutskär väntar.